Kiełbasy cienkie
Nie ma regionalnej kuchni góralskiej bez kiełbas cienkich - takich, jakie znamy z dzieciństwa! Są aromatyczne, intensywne w smaku, o doskonałej konsystencji, pyszne zarówno na zimno, jak i na ciepło.

KIEŁBASA WIEJSKA TRADYCYJNA

KIEŁBASA SZEFA

Kiełbaski podhalańskie

Kiełbasa zwyczajna regionalna

Kiełbasa z szynki

Kiełbasa z komina

Kiełbasa z góralskiej spiżarni

Kiełbasa z becułecki

Kiełbasa wieprzowa z dodatkiem cielęciny

Kiełbasa wieprzowa pieczona

Kiełbasa wiejska pieczona

Kiełbasa weselna

Kiełbasa toruńska pieczona

Kiełbasa toruńska extra

Kiełbasa śląska extra

Kiełbasa śląska

Kiełbasa podwawelska firmowa

Kiełbasa podwawelska

Kiełbasa góralska

Kiełbasa dla gospodarza

Kiełbasa dla chłopa

Kabanos dębowy

Kabanos drobiowo - wieprzowy

Kabanos tradycyjnie wyrabiany

Kabanos wieprzowy

Kiełbasa biała parzona

Kiełbasa biała regionalna

Kiełbasa cygańska

Kiełbasa czosnkowa