SLIDER

Ubojnia "Kojs"

Ubojnia „Kojs” i jest firmą rodzinną, funkcjonującą od kilkunastu lat na rynku polskim.

Założycielem i pierwszym szefem był nestor rodu Kojsów – pan Władysław, który w roku 1990 rozpoczął ubój i produkcję w małym zakładzie mięsno – wędliniarskim w Spytkowicach.

Dnia 1 kwietnia 1996 roku, firmę przejęły dzieci pana Władysława- Mirosław i Joanna. W następnych latach działalności dokonywano kolejnych inwestycji, a sukcesy w sprzedaży potwierdzały bardzo dobrze obraną strategię rozwoju firmy.

Metodą małych kroków zdobywano coraz szerszy rynek, a to z kolei wymuszało kolejne inwestycje firmy. W roku 2012 linia uboju bydła została zmodernizowana oraz unowocześniona, z możliwością uboju tradycyjnego oraz rytualnego HALAL. Powiększono również chłodnie mięsa oraz zmodernizowano ekspedycję. W 2013 roku zmodernizowano również linię uboju wieprzowego, co pozwoliło zwiększyć zdolność produkcyjną.

Firma „KOJS” Ubojnia bydła, owiec i trzody nieustannie pracuje na pozycję lidera, modernizując i inwestując, tak aby dostosować się do wymagań restrykcyjnych przepisów oraz klientów Unii Europejskiej.

Zobacz stronę

Przetwarzamy tygodniowo:
1200 szt.

bydła

1200 szt.

1200 szt.

1200 szt.

1200 szt.

2500 szt.

trzody

chlewnej

2500 szt.

2500 szt.

2500 szt.

2500 szt.

200 szt.

owiec

200 szt.

200 szt.

200 szt.

200 szt.

Kontakt

Ubojnia "KOJS" Mirosław Kojs,

Skup i ubój zwierząt rzeźnych
ul. Spółdzielców 1,
34-480 Jabłonka,

tel./fax +48 18 261 19 35
biuro@kojs.com.pl

Dział skupu

Ryszard Kowalczyk +48 665 100 200

Dział produkcji

Damian Kojs +48 539 974 847

Dział sprzedaży

Rafał Maciaszek +48 661 303 215

Dział transportu

+48 661 303 221

Dział eksportu

+48 661 303 261

Katalog

Pobierz nasz katalog i zapoznaj się z aktualną ofertą produktów.

 

Pobierz

©2021 Kabanos
realizacja icenter.pl, PRIM